Tulipas sitten käytyä viimeviikolla kehonkoostumusmittauksessa.. Hyij mikä blösö.

Rasvaa löytyy 43% SIIS NELKYTÄKOLME

Lihasta 25,6% VAIN

Paino oli 77,4kg

Sisäelinrasvaa onneksi vain 6.


Olin kyllä syönyt ja juonut ihan normaalisti, mitä ei ilmeiseti olisi saanut. Näin ainakin sanottiin (selityksen makua :D )

Tuo rasvaprosentti siis meinaa että on ERITTÄIN KORKEA. Hyijjjjjjjjjjj... No sehän ei yllätyksenä toki tullut. Täytyis olla alle 32,9% niin olisi normaali. Tekemistä riittää.

Luustolihas prosentti sentään oli normaali, joskin aika alarajoilla. Alaraja on 24,1. Mutta että on edes lihasta!

Sisäelinrasva oli ok.


Kylläpäs se motivoi taas vähän lisää liikkumaan. Tänään olisikin sitten tunnin aerobisen vuoro. 


lihavuusSSP_tr2-normal.jpg

Kuva otettu täältä: http://www.gojuttago.com/?p=800 

Itsellä on välissä juurikin kuvan mukainen olo välillä, iso nainen tyhjällä rannalla, yksin. Itselläni on muuten juurikin samanlaiset läskit selässä mitä kuvassa olevalla naisella. Vinkkejä niiden poistoon itetaan vastaan :D 

Mutta siis tuosta kirjoituksesta tuli niin paha mieli, eihän se kaunis näky varmasti ole kun iso ihminen istuu bikineissä, mutta ei sitä nyt herran jumala tarvitse aivan julistaa ja nuin suoraan halveksia mitä Jutta. Anteeksi vain mutta mielestäni se on suoranaista rasismia. Jotkut ihmiset ovat rasisteja lihavia ihmisiä kohtaan. Heitän taas tämä kliseen että ei lihavuus aina ole ihmisen omissa käsissä. Se on monien asioiden summa. Minusta ihmisten tulisi lopettaa lihavien halveksiminen ja käyttää aika paremmin. Vaikka kannustaa heitä. Ei haukkumisella ja halveksunnalla saada mitään aikaiseksi, ainakaan hyvää, korkeintaan lisää lukemia sinne puntariin! 


Oletteko muuten seuranneet tätä blogia: http://jelissa-everystepmatters.fitfashion.fi/ , Todella ihanan oloinen nainen! Olen seurannut sivusta jo pitkään hänen kirjoituksiaan ja olen vakuuttunut siitä, että hän pääsee ihan minne haluaa. Käykää ihmeessä lueskelemassa.