Tässä on vajaa kuukausi sairasteltu ja siksi oltu maisemista pois. Salilla olen viimeksi käyny viimekuussa (15 pvä?), siitä johtuen lievä paska ihminen syndrooma, mutta ei voi kun valittaa. Ei sinne sairaana kannata saati huvita mennä. 

 

Paino on kuitenkin tippunu hurjan kilon! Eli siis nyt ollaan 74 kilossa. Eli 9kiloa vielä niin ollaan normaalipainossa. APUA, onko todellista. Vain 9 kilon päässä, mutta silti niin jumalattoman kaukana. Suurin ongelma on tuo syöminen, mulla ei ikinä ole aamuisin nälkä, iltasin voisin syödä sitten vaikka kokonaisen hevosen, päineen kaikkineen. Puuro on ihme kyllä alkanu maistumaan, mutta voisilmän ja sokerin kera. Se sallittakoon. Luinkin jostain lehdestä että ne ovat sallittuja jos ne saavat puuron maistumaan, niidenkin kanssa terveysvaikutus jää plusssan puolelle. 

 

Kuinkas teillä muilla on menny? Täällä käy säännöllisesti lukijoita, joten olisin kiitollinen jos jättäsitte vaikka jotaki terveisiä tai ees jonku näkösen merkin käynnistänne. 

 

Eilen kävin spinningissä ja voi hyvänen aika, kuinka rankka se oli näin keuhkokuumeen jälkeen. Lopussa ei vain jaksanu ja tuntu että OIKEASTI pyörryn ja että nukahan sinne. Ikinä ole ollu tuommosia tunteita. Varsinki se väsymys, mistä se kertoo? Se oli jopa pelottava. Mutta kun kotia pääsin niin tuntu kun olisin taivaassa, kuinka levollinen mieli, ihan hymyilytti että kuinka onnellinen sitä oli kun tulikin lähdettyä.

 

Tiedän että on tylsää lukea blogia missä ei ole kuvia, mutta ei vain ole uusia kuvia, muuta kun mielikuvia :D