thumb(2).jpg

Kuva kertoo enemmän kun tuhat sanaa.. (Kuva täältä: http://petraswonderfulworld.blogspot.fi/search?updated-max=2013-09-08T04:57:00-07:00&max-results=7 )

Aamulla tuli torkutettua 2 tuntia :O Mutta ei se mitään, onneksi vasta iltapäivällä töihin menoa. Sain kun sainki käytyä aamulenkillä. Kylläkin vain 37 minuuttia, mutta eteenpäin sekin. Se on kummallinen homma, että en pysty mitenkään keskittymään pitempään lenkkiin. Tulee kauhea kiire ja hoppu ja sitten lopulta jätän lähtemättä kokonaan kun tiedän että siellä voi mennä tunti jos toinenkin. Olisi muka tärkeämpää tekemistä tässä koneen edessä. Tietokoneet ja televisiot on kyllä yks helevetin keksintö. Kun tähän koneelle istahtaa, saattaa tässä mennä keveästi 3h putkeen, ilman että edes nousen tästä. Säälittävää! Tähän on tultava muutos. Olenki miettiny että pitäiskö pitää semmonen syysloma facebookista, sehän se aikaa eniten kuluttaa.

Lenkin jälkeen oli kuitenkin voittajafillis, tulipa kuitenkin lähdettyä. Harmittaa ettei tällä viikolla ole salipäiviä tullut kuin 2, mutta ensviikolla sitten otetaan takasin menetys.

 

Mukavaa sunnuntaita kaikille.

Onnellisuus.jpg

Kuva täältä:http://www.tarramaa.fi/onnellisuus-p-1364.html